Yoga Specials

Yoga & mindfulness evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke yoga workshops en retreats binnen Nederland en naar het buitenland aan. Gun jezelf die tijd voor jezelf.

Yoga Workshops

Yoga Retreats

Opkomende workshops

Tijdens de workshops duiken we in bepaalde onderdelen: denk aan yoga nidra (slaapyoga voor ultieme ontspanning) of yogatraining waarbij je meer over je lichaam leert en ontdekt wat jouw lichaam nodig heeft.

De workshops zijn voor alle niveaus. En plezier staat voorop!

Yoga Nidra

Yoga nidra betekent letterlijk ‘yoga slaap’ of ‘slaap van de yogi’. 

Er wordt vaak gezegd dat 1 sessie Yoga Nidra gelijk zou staan aan 4 uur slaap. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is in elk geval een weldaad voor je lichaam. Zeker in deze periode waarin we ons vaak moe voelen en je lichaam wel een extra 'powernap' kan gebruiken.

Ervaar het zelf! 

Datum: Donderdag 22 februari

Yogaworkshop Leiderdorp

Ouder-Kind Yoga 

Samen met je kind ontspannen, nieuwe lichaamshoudingen ontdekken en spelenderwijs verbinden met elkaar? Kom dan gezellig een les ouder-kind yoga meedoen. Geef je snel op want vol=vol.

Iedere les heeft een thema waarbij leuke en gekke yogahoudingen passen die je samen met je kind, maar ook los van elkaar kunt doen. Daarnaast gaan we ook heerlijk ontspannen. 

Iedereen mag meedoen. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. Leuk om als (bonus) moeder of vader, opa of oma, tante, oom of oppas te komen ervaren.

 

Datum: Zondag 17 maart

Workshop serie “Kom in flow” en volg het ritme van de natuur

Thema: groei

De lente is letterlijk de brug tussen de winter en de zomer. Een tijd waarin de natuur groeit en verandert naar grootsheid.

Tijd om te voelen en te ervaren wat je aandacht en voeding wilt geven. Waar ga jij nog extra energie in stoppen en je richten? 

De workshops zijn opgebouwd uit mindfulness, ademhalingsoefeningen, somatisch bewegen, yin en critical alignment yoga. 

 

Datum: Zondag 24 maart

Yoga retreats

Even helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving? Ieder jaar organiseren we meerdere yogaretreats in binnen- én buitenland.

Tijdens een retreat doen we meerdere lessen per dag en natuurlijk leuke activiteiten. Niets moet, alles mag.

Een yoga retreat is écht een cadeautje voor jezelf. Achteraf merk je dat je meer rust en energie hebt.

Yogaweekend in Ommen

Tijdens dit yogaweekend geeft Ciska verschillende yogalessen in een mooie yogastudio aan de Regge, midden in de prachtige natuur van Ommen. De inhoud van de lessen wordt afgestemd op de deelnemers. Dus iedereen kan meedoen! Naast de yogalessen kun je alleen of met de groep wandelen in het bos, zwemmen in de Regge, of misschien zelfs wel een SUP of kano huren.

Datum: nieuwe datum volgt

Yogaretreat Ibiza

Een week in een villa op een schitterende plek op het eiland, midden in de natuur waar een serene rust precies die sfeer biedt voor een perfecte yoga retreat. Denk aan yoga vanaf het grote dakterras met adembenemend uitzicht over de vallei en met zeezicht, 

Naast de lessen heb je natuurlijk tijd om het eiland te ontdekken.

Datum: nieuwe datum volgt

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Stuur dan een berichtje.

Flow Yoga Leiderdorp

Splinterlaan 154c
2352 SM Leiderdorp

06-29404010
contact@flowyogaleiderdorp.nl