Priscilla Ozturk

Priscilla Ozturk

 

Mijn naam is Priscilla Ozturk, moeder van een prachtige dochter Linn en heel gelukkig met Rutger, de papa van onze ondeugende boef (heeft ze trouwens van de vader…). Geboren en getogen in Rotterdam. Met mijn hart op mijn tong en liefde voor aanpakken was Yoga zeer welkom in mijn leven. Het heeft een hoop rust en zachtheid gebracht.

Yoga is mijn passie. Flexibel zijn, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Je kunnen aanpassen aan de continue veranderingen. Mensen inspireren, verbazen, uitdagen, maar ook goed laten luisteren naar hun eigen lichaam is wat mij aanspreekt. Yoga is voor mij een plek waar ik me veilig en op mijn gemak voel. Dat gevoel wil ik delen en doorgeven.

Daarnaast is yoga voor mij nog elke dag een ontdekkingsreis, soms mooi en liefdevol, maar soms ook heel confronterend en pijnlijk. Door met volle aandacht bezig te zijn leer je jezelf beter kennen, je lichaam, je gedachten en je ware ik. Door heel bewust licht te schijnen op dat wat minder mooi is of wat ik als onprettig ervaar, is er ruimte om het te veranderen.

Mijn stijl is voornamelijk Sivananda en Hatha Yoga. Begin 2020 heb ik een Yin Yoga opleiding afgerond, maar we zijn nog lang niet klaar. In september 2020 staat er een klankschalen training op de planning en ga ik ook starten met een zwangerschapsyoga opleiding. Het Yoga verhaal gaat dus nog door en ik hoop dat ik dat samen met jullie verder mag ontdekken.
Namasté

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Stuur dan een berichtje.

Flow Yoga Leiderdorp

Splinterlaan 154c
2352 SM Leiderdorp

06-29404010
contact@flowyogaleiderdorp.nl