Simone Verhage

Ik denk dat ik zo’n 15 jaar geleden mijn eerste yogales volgde. Ik vond de houdingen maar gek en moest regelmatig lachen. Toch merkte ik wat het met me deed. Ondanks dat ik helemaal niet lenig was en eerder rechtop in een houding zat dan voorovergebogen, merkte ik dat yoga mij veel ontspanning gaf en rust in mijn hoofd. Na de les voelde ik mij meer opgeladen qua energie. Dat voelde zo fijn dat ik het nooit meer los gelaten heb.

Gedurende de jaren ging ik van actieve hatha yoga naar een meer rustige yin les. En heb ik zelfs een hele tijd restorative yoga gedaan. Steeds wat anders waar mijn lichaam in die periode van mijn leven om vroeg.
Yoga biedt me een moment van stilstaan bij mezelf, mijn ademhaling volgen en luisteren naar mijn lichaam. Het is niet enkel goed voor mijn lichaam, maar ook voor mijn hoofd, en die combinatie is goud waard voor mij.

Als karma yogi ondersteun ik de docenten met het welkom heten van alle yogi’s en het onderhouden van de yogaruimte. Daarnaast geef ik met regelmaat een workshop of retraite. Als orthopedagoog (of zoals ik me vaker voorstel: (kinder)psycholoog) geef ik begeleiding aan moeders en tieners in de theeruimte van Flow Yoga. Ik werk o.a. met thema’s als zelfvertrouwen, zelfliefde, stress, piekeren en trouw zijn aan jezelf. Ik werk met bewezen technieken zoals mindfulness, cognitief en lichaamsgericht werken. Meer informatie vind je op: www.simoneverhage.nl of volg mij via Instagram.

Onze docenten hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd van minimaal 200 uur.