Roos Kocken

Mijn naam is Roos en ik hou van yoga omdat het ons op zoveel vlakken kan helpen! Niet alleen om fysiek sterker of flexibeler te worden, maar ook om stress en spanning los te laten, meer in het moment te komen en mindful bezig te zijn.

Door mijn ouders (beide yogadocenten) begon ik in 2000 met Dru yoga. Dit is een vrolijke vloeiende vorm van Hatha yoga, bij Flow op het rooster als SlowFlow les. Door verschillende reizen naar onder andere India en Indonesië ben ik geïnteresseerd geraakt in meer krachtige vormen van yoga, zoals Ashtanga en Vinyasa yoga. Om daar meer in te ontwikkelen heb ik een Vinyasa yogaopleiding gedaan bij Bryce Yoga. Daarnaast ben ik opgeleid in Yin, heb ik een mindfulness cursus gedaan en ben ik gecertificeerd als stoelyoga docent.

Ik hou van buiten zijn, vooral op het strand. Dit is waar ik me het meest in mijn element voel, met surfen, yoga of gewoon lekker chillen/wandelen.
In mijn lessen wil ik je helpen om je lichaam uit te dagen, je adem te beheersen en je angsten los te laten of te overwinnen. Zo wil ik je inspireren om je gevoel te volgen en je dromen te realiseren!

Onze docenten hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd van minimaal 200 uur.