Monique van der Meijden

Ik ben Monique van der Meijden. Ik ben in 2014 met yoga begonnen en wist direct dat ik met yoga verder wilde gaan. Yoga heeft mij geleerd om meer rust in mezelf te ervaren. Door diverse yogalessen van verschillende docenten en vooral door Yin yoga, meditatie, Reiki en een mindfulness training ben ik me meer bewust geworden van mijn lichaam en geest.

Gezien mijn passie voor gezondheidszorg en docentschap, heb ik naast mijn werk als docent Gezondheidszorg in 2019 de docentenopleiding Yin yoga aan De Nieuwe Yoga School in Amsterdam afgerond. Ik vind het geweldig om de mooie ervaringen van Yin yoga, mindfulness en meditatie met anderen te kunnen delen in een les.

Om mezelf te blijven ontwikkelingen en te inspireren volg ik met regelmaat andere lessen, trainingen en workshops m.b.t. yoga, meditatie en mindfulness.

In de drukte van alledag en de prestatiegerichte maatschappij is het van belang om bewuste keuzes te maken in het leven; keuzes van inspanning en ontspanning en daarnaast een innerlijke balans vinden en/of behouden en te integreren in het dagelijkse leven.

Tijdens mijn yogalessen geef ik met zorg en passie een ieder de mogelijkheid om plezier te hebben in het uitvoeren van de yogahoudingen en in het ‘hier en nu’ terecht te komen, rust te creëren, eigen grenzen te stellen en mindful om te gaan met lichaam en geest.

Ik hoop mijn passie met je te kunnen delen tijdens de Yinlessen!

Onze docenten hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd van minimaal 200 uur.