Inge van den Akker

Ik ben Inge van den Akker en kom uit Voorburg. Het is mijn passie om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat beweging ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Hierdoor komt er meer balans in het totale leefpatroon. In de manier van bewegen, het denken en de emoties, je eten en je drinken. Dru yoga geeft ondersteuning bij het vinden van balans in je leven.

Waarom Dru?
Ik heb voor Dru Yoga gekozen, omdat deze vorm van yoga aansluit bij mijn visie. Dru yoga vormt voor mij de verbinding met mijn andere werkzaamheden als kinesioloog en orthomoleculair diëtist. Ik zie dat mijn klanten het heerlijk vinden om gezonder te gaan leven: als je in beweging komt, gaat je energie stromen en ontstaat er ruimte.

Dru yoga is een zachte vorm van yoga met Energie Block Releases (EBR), ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, visualisaties en krachtige reeksen. En natuurlijk de ontspanning na iedere les.

Opleiding en ervaring
Ik ben gediplomeerd en bevoegd Dru Yoga docent. Hiervoor het ik driejarige docentenopleiding gevolgd. Als docent ben ik ingeschreven bij het Professional Register of Dru Teachers en volg nascholingen. Dru Yoga is een internationale docentenopleiding en geaccrediteerd door Yoga Alliance.

Onze docenten hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd van minimaal 200 uur.