Christina Zonneveld

In 2014 ben ik yoga gaan doen omdat ik vermoeidheids- en pijnklachten had. Ik vond yoga heel leuk en heb daarom in 2017 de 200-uurs Yoga Teacher Training gevolgd bij Flim Reydon in Center Open Field. Sinds 2018 geef ik hatha- en stoelyoga les.
Tijdens de teacher training heb ik geleerd om mijn lichaam beter te voelen en de verbinding tussen mijn lichaam en mijn denken te ervaren. Naarmate mijn lichaam sterker werd en ik langer in balans-houdingen kon staan, zag ik hoe ik ook mijn evenwicht beter kon bewaren in het dagelijkse leven. Ik zag ook hoe ik mijn hartslag weer rustig kon maken door middel van mijn ademhaling en hoe diezelfde ademhaling mij hielp om mijn gedachtes te laten bedaren.
Yoga helpt mij om rust te vinden in deze gekke wereld. Het helpt mij om de verbinding met mijzelf te vinden waardoor ik me ook met anderen kan verbinden. Wat ik op mijn yoga mat ervaar en leer blijkt bruikbaar te zijn in het dagelijkse leven. Dit vind ik fascinerend. Ik geef graag yogalessen om mijn ervaringen, enthousiasme en fascinatie voor yoga met andere mensen te kunnen delen. In mijn lessen leg ik de nadruk op lichaamsbewustzijn, oftewel ‘je eigen lichaam voelen’.

Onze docenten hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd van minimaal 200 uur.