Caroline Verburg

Ik ben Caroline Verburg en bij FlowYoga geef ik yogalessen aan kinderen en ouder-kindlessen.
Als kind ben ik voor het eerst met yoga in aanraking gekomen. Daarna heeft yoga regelmatig perioden veel rust en ontspanning gebracht in mijn drukke leven als werkende moeder van 3 kinderen. De laatste 10 jaar is yoga echt onderdeel van mijn dagelijkse leven geworden.
Als kinderverpleegkundige in de thuiszorg werk ik dagelijks met kinderen van 0-18 jaar en hun gezin.
Om mijn passie voor het werken met kinderen (en ouders) te combineren met mijn passie voor yoga ben ik de opleiding gaan doen tot kinderyogadocent. Na de basisopleiding heb ik mij verder verdiept in ouder-kindyoga, yoga en mindfulness op school en yoga nidra voor kinderen.

Mijn lessen maak ik aan de hand van een thema: met een verhaal of avontuur leer ik kinderen spelenderwijs yoga houdingen en zich te ontspannen. Plezier staat voorop!
Daarnaast wil ik kinderen helpen zich gelukkig met zichzelf te voelen. Je zal mij vaak in mijn lessen horen zeggen; ‘iedereen is anders’ en ‘je bent goed zoals je bent’. Ik vind het een uitdaging om kinderen, met behulp van yoga, te leren ontspannen in hun vaak drukke levens en bij spannende gebeurtenissen.
Tijdens mijn lessen voor ouder en kind ligt de nadruk op verbinden: 1 op 1 contact tussen kind en ouder.

Onze docenten hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd van minimaal 200 uur.