Flow@work

Stressreductie op het werk is op dit moment een belangrijk onderwerp. Steeds meer bedrijven gaan inzien dat ze kunnen bijdragen aan vitale en veerkrachtige medewerkers

Daarom is Flow Yoga gestart met Flow@Work! Workshops en lessen speciaal voor op de werkplek. Denk hierbij uiteraard aan Yoga lessen en ook workshops over stressreductie en Mindfulness. Yoga & Mindfulness zijn toegankelijk om medewerkers fit en gezond te houden en het mooie is dat iedereen het kan! Het verlaagt stress en verhoogt de productiviteit, concentratie en creativiteit van mensen.

Met praktische oefeningen leren mensen zich op te laden, te ontspannen en hun houding te verbeteren. Het is onderhand ook wetenschappelijk bewezen dat yoga en meditatie stress direct vermindert, het gelukshormoon cortisol verhoogt en de hersencapaciteit vergroot.

Draag bij aan het plezier van medewerkers

Duurzame inzetbaarheid is wat elk bedrijf en organisatie op dit moment hoog in het vaandel heeft. Want wanneer medewerkers weten wat ze zelf kunnen doen om stress te reduceren voorkom je uitval door stress klachten. Door medewerkers te informeren over stress en wat je kan doen om stress te reduceren op het werk, reduceert dit de uitval door stress.

Maar niet alleen dat. Wanneer je plezier hebt in je werk, ben je creatiever en ervaar je veerkracht! Yoga & Mindfulness levert een daadwerkelijke bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en onze ervaring is, dat mensen het ook nog leuk vinden om te doen ook!

 

Aandacht voor stressreductie verbetert de sfeer op de werkvloer: minder stress, meer productiviteit en creativiteit.

 
 

Kennismaken?

Neem contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden van workshops en yogalessen. Je kan ons ook een mail sturen.

Met onze achtergrond denken we graag mee over hoe we stressreductie in jouw bedrijf aandacht kunnen geven en creëren we een passend aanbod. 

Over Flow@work

We verzorgen workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in de studio van Flow Yoga Leiderdorp verzorgd worden. Specialisatie van Flow@work is vitaliteit voor medewerkers door middel van Yoga en Mindfulness. We hebben ruim ervaring in het werken met bedrijven en deze ervaring willen we graag delen.

Het woord ‘Flow’ staat voor de ultieme vorm van motivatie, wanneer je in de ‘flow’ zit ben je helemaal opgegaan in een activiteit en kost het je weinig moeite om het te doen. Een staat van zijn waarin je graag wil zijn op je werk! De term Flow komt voort uit de positieve psychologie, een stroming die niet kijkt naar wat er mis is kan zijn met de mens, maar juist naar wat maakt dat een iemand geluk en plezier in het leven en werk ervaart! Wij bij Flow@work denken daar graag in mee voor jouw bedrijf.

 

Onze opdrachtgevers