Chantal Barneveld

Chantal Barneveld

 

Ongeveer 9 jaar geleden ben ik op aandringen van de clubmanager bij de sportschool waar ik werkte, begonnen met het lesgeven van Body Balance – een combinatie van yoga en pilates. Ik verklaarde de clubmanager voor gek: ik was niet lenig en had nog nooit yoga of pilates gedaan. Mooi rolmodel ben je dan! Maar, niets bleek minder waar. De deelnemers vonden het een verademing dat ik ook niet alles kon.

Ik ben mij verder gaan verdiepen in yoga en pilates en besefte steeds meer hoe belangrijk deze vormen van beweging zijn in onze drukke levens. We zijn zo gefocust op presteren in ons werk en privéleven, dat we ons eigen lichaam soms vergeten en verwaarlozen. In mijn lessen wil ik je helpen je meer bewust te worden van jouw body, mind én soul.

In 2015 heb ik een opleiding voor pilates gevolgd (via AALO) en in de zomer van 2016 de hatha yoga-opleiding bij World Yoga Alliance in Thailand. Daar ben ik zo enthousiast en geïnspireerd geraakt dat ik mijn baan heb opgezegd om mij volledig te kunnen focussen op lesgeven en het verder ontwikkelen én doorgeven van mijn kennis.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Stuur dan een berichtje.

Flow Yoga Leiderdorp

Splinterlaan 154c
2352 SM Leiderdorp

06-29404010
contact@flowyogaleiderdorp.nl