Caroline verburg yoga

Caroline Verburg

 

Ik ben Caroline Verburg. Bij FlowYoga geef ik Hatha yogalessen aan volwassenen en kinderen. Ook geef ik ouder-kind yogalessen.


Als kind ben ik voor het eerst met yoga in aanraking gekomen. Daarna heeft yoga regelmatig veel rust en ontspanning gebracht in mijn drukke leven als werkende moeder van 3 kinderen. De laatste 10 jaar is yoga echt onderdeel van mijn dagelijkse leven geworden; zowel de beoefening van de yogahoudingen als de yogafilosofie.


Als kinderverpleegkundige heb ik lang gewerkt met kinderen van 0 tot 18 jaar en hun gezin. Om mijn passie voor het werken met kinderen (en ouders) te combineren met mijn passie voor yoga ben ik de opleiding gaan doen tot kinderyogadocent. Na de basisopleiding heb ik mij verder verdiept in yoga, ouder-kindyoga, yoga nidra voor kinderen en yoga en mindfulness op school.

Mijn kinderyogalessen maak ik aan de hand van een thema: met een verhaal of avontuur leer ik kinderen spelenderwijs yogahoudingen en zich te ontspannen. Plezier staat voorop!
Daarnaast wil ik kinderen helpen zich gelukkig met zichzelf te voelen. Je zal mij vaak in mijn lessen horen zeggen; ‘iedereen is anders’ en ‘je bent goed zoals je bent’. Ik vind het een uitdaging om kinderen, met behulp van yoga, te leren ontspannen in hun vaak drukke levens en bij spannende gebeurtenissen.

In de ouder-kindlessen doe je bijna alle yogahoudingen samen met je kind. De nadruk ligt op verbinden; met jezelf en met je kind.

Sinds ik de 200 uurs Hatha docentenopleiding en de opleiding tot stoelyogadocent heb afgerond geef ik ook met veel plezier en liefde les aan volwassenen. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan de ademhaling en lichaamsbewustwording, zodat je een balans kunt vinden tussen inspanning en ontspanning en je je eigen grenzen leert voelen en respecteren.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Stuur dan een berichtje.

Flow Yoga Leiderdorp

Splinterlaan 154c
2352 SM Leiderdorp

06-29404010
contact@flowyogaleiderdorp.nl